Serres en oranjeries in hout, aluminium én staal!

Serre- en verandabouw | dealers | Miniflat Nederland
 

Geschiedenis van Miniflat Nederland

 De geschiedenis van een serre-specialist Karel Dierick is met Miniflat nv al meer dan 40 jaar marktleider voor de serre- en verandabouw in België. De vraag naar kwaliteit vanuit het nabijgelegen Nederland kon niet uitblijven. Om hier een pasklaar antwoord op te bieden, nam hij in 2001 Veranda Nederland over.

Veranda Nederland spitst zich toe op de constructie van aluminium serres en veranda's. Om ook aan de vraag naar houten en stalen serres of veranda's vanuit Nederland te beantwoorden, ontstond enkele jaren later Miniflat Nederland.

Miniflat Nederland is opgebouw vanuit een team serre-dealers, dat verspreid is over heel het land. De constructie van de serres of veranda's gebeurt bij het moederbedrijf Miniflat nv in Beverlo (België). Omdat een rijke(re) ervaring nu eenmaal meer kwaliteit en vertrouwen biedt ...

Karel Dierick beperkt zich niet alleen tot zuiver serre- of verandabouw. Zo is er bijvoorbeeld nog A-Climaver in het Belgische Zoersel, gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en airco.